Kdo uvidi skryty komentar?

Kdo vidí můj komentář na Facebooku
Komentář uvidí každý, kdo si příspěvek může zobrazit.
Jak skrýt komentáře na Facebooku
Přejděte na stránce na příspěvek, u kterého chcete skrýt komentář. Přidržte komentář a potom vyberte Skrýt. Pokud chcete zrušit skrytí komentáře nebo si komentář zobrazit, klepněte pod ním na Zobrazit.
ArchivPodobné
Jak skrýt příspěvek na Facebooku před někým
Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno. Posuňte se dolů a vyhledejte příspěvek, který chcete upravit. V příspěvku klepněte na a potom na Upravit soukromí. Z možností vyberte okruh uživatelů (například: Veřejné, Přátelé, Jenom já).
Jak omezit viditelnost na Facebooku
Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů, klepněte na Nastavení a soukromí a pak na Nastavení. Posuňte se dolů na Okruh uživatelů a viditelnost a klepněte na možnost, u které chcete soukromí změnit.
Kdo se dívá na můj profil Facebook
Facebook neumožňuje uživatelům sledovat, kdo si prohlíží jejich profil. Ani aplikace jiných výrobců takovou funkci nabízet nemůžou.
Jak funguje omezeni na FB
Když někoho přidáte na seznam Omezeno, zůstanete na Facebooku přáteli, ale daný člověk uvidí jen vaše veřejné informace (třeba příspěvky a profilové informace, které budete sdílet veřejně) a příspěvky, ve kterých ho označíte.
Jak smazat cizí komentář na Facebooku
Klepněte na příspěvek, který jste okomentovali. Klepněte na komentář a přidržte. Vyberte Odstranit komentář a klepněte na Odstranit.
Jak skrýt svůj profil na Facebooku
Klepněte na Osobní údaje a údaje o účtu. Klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění. Klepněte na Deaktivovat účet, pak na Pokračovat v deaktivaci účtu a podle pokynů to potvrďte.
Jak skryt aktivitu na Facebooku
Jestliže nechcete, aby se zobrazoval váš stav aktivity (zelený bod u profilového obrázku) na Facebooku, rozklikněte ikonu tří linek v pravém horním rohu. V kategorii Nastavení a soukromí vyberte Nastavení. V sekci Soukromí najděte poslední tlačítko Aktivní stav. Zde funkci povolte nebo zakažte posunutím bodu.
Jak skrýt příspěvek na Facebooku
Přejděte na příspěvek na timeline stránky. Vpravo nahoře klikněte na . Vyberte Skrýt na timeline.
Jak být neviditelný na WhatsApp
Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo. V dolní části obrazovky rovněž lze vypnout oznámení o přečtení.
Co znamená když má někdo na Facebooku sledující
Když sledujete nějaký profil nebo stránku, můžou se vám v kanálu příspěvků zobrazovat jejich aktualizace. Lidi, se kterými jste přátelé, sledujete automaticky. Pokud pošlete žádost o přátelství někomu, kdo umožňuje, aby ho kdokoli sledoval, budete jeho nebo její příspěvky sledovat automaticky.
Jak poznám že se mi někdo naboural na Facebook
Zjistit, kdo přesně napadnul váš facebookový profil, bohužel není možné. Pokud máte pocit, že váš účet používá někdo cizí, určitě ihned změňte heslo.
Jak poznat že si mě někdo zablokoval na Messengeru
Pokud jste s uživatelem, kterého zablokujete, na Facebooku přátelé, odebere se z vašeho seznamu přátel. Profily nedostávají oznámení, že jste je zablokovali. Když v Messengeru zablokujete něčí instagramový účet, daný uživatel vám z tohohle účtu nebude moct poslat zprávu ani vám zavolat na váš Facebook profil.
Jak skrýt jednoho přítele na Facebooku
Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Klepněte na Nastavení. Posuňte se dolů na Soukromí a klepněte na Nastavení soukromí. V oddílu Jak vás najít a kontaktovat klepněte na Kdo vidí seznam vašich přátel.
Jak smazat komentář
Klikněte pravým tlačítkem myši na komentář a zvolte Odstranit komentář.
Jak smazat komentář na Facebooku
Jak odstranit komentář u příspěvku:Klepněte na příspěvek, který jste okomentovali.Klepněte na komentář a přidržte.Vyberte Odstranit komentář a klepněte na Odstranit.
Jak vyčistit Facebook
Vyberte Nastavení a soukromí a klikněte na Nastavení. Klikněte na Vaše informace na Facebooku. Klikněte na Deaktivace a odstranění. Vyberte Odstranit účet a klikněte na Pokračovat v odstranění účtu.
Jak skrýt sledující na Facebooku
Jediný způsob jak někomu zrušit sledování je ten, že dotyčného zablokujete a poté odblokujete. Zablokovat člověka můžete přímo na jeho profilu (menu pod “…”).
Co znamená skrýt v profilu
Některé příspěvky (například aktualizované úvodní fotky a profilové obrázky) můžete na své stránce skrýt. Když příspěvek skryjete, odeberete ho tím ze své stránky, ale ne ze záznamů o aktivitách stránky. Záznamy o aktivitách vaší stránky uvidí pouze ti lidé, kteří mají u této stránky nějakou roli.
Jak zjistit s kým si kdo píše na WhatsApp
Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.
Jak poznat že si mě zablokoval na WhatsApp
Nezobrazují se vám aktualizace profilové fotografie daného kontaktu. Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou.
Jaký je rozdíl mezi To se mi líbí a sledovat
Když dá někdo stránce To se mi líbí, podpoří ji tím a dá najevo, že ho zajímá její obsah. Na profilu daného člověka se v části Informace zobrazí, že se mu stránka líbí. Když někdo stránku sleduje, znamená to, že o ní může dostávat zprávy do kanálu příspěvků.
Jak poznat napadený Facebook
Pokud zjistíte, že na vašem účtu došlo k některé z následujících situací, je možné, že byl napaden:Změnil se váš e-mail nebo heslo.Změnilo se vaše jméno nebo datum narození.Z vašeho účtu se odeslaly žádosti o přátelství lidem, které neznáte.Došlo k odeslání zpráv, které jste vy nenapsali.
Jak se dostat zpět na Facebooku
Přejděte na stránku Najít můj účet na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů. Použijte počítač nebo mobilní telefon, ze kterého jste se k Facebook účtu už dřív přihlašovali. Najděte účet, který chcete obnovit. Hledat můžete podle jména, e-mailové adresy nebo telefonního čísla.



0 Comments